Seyahat Ederken Akülü Sandalye Akü Ömrünü Nasıl Uzatırsınız?

13-05-2022 14:53
Seyahat Ederken Akülü Sandalye Akü Ömrünü Nasıl Uzatırsınız?

Herkes akülü sandalyesi ile sınırlama olmadan özgürce yol kat etmek ister, ancak çoğu akülü tekerlekli sandalye aküsünün ve motorunun kalitesine de bağlı olarak tek şarj ile en fazla 20 ila 40 km gidebilir.

İşte, tek şarj ile en fazla menzil için tavsiyeler.


Ağırlık, bir akülü sandalyenin menzilini etkileyen en büyük faktördür. Fazladan ağırlıkları atmak, akülü sandalyenize asarak taşıdığınız şeylerin gerekli olup olmadığını tekrar sorgulmayı deneyin.

Tatildeyseniz şehri keşfederken ihtiyacınız olmayacak her şeyi otel odasına bırakın. Ziyaret edeceğiniz yerler genellikle çok uzakta olmaz. Akülü sandalyenizle gitmek yerine taksi veya toplu taşıma kullanın, zaten kısa mesafe gideceğiniz için pek masraflı olmayacaktır.

Akülü Sandalye aküsünün ömrünü uzatmak

Akülü sandalye aküsündeaAmaç tasarruf ederek aküyü akşama kadar yetirmek olmalıdır, öğleden sonra yeni yerler keşfetmeye gitmek isteyeceğinizden emin olabilirsiniz; akünüz boşaldığı içine öğleden sonra otele dönmek istemezsiniz.

Akülü sandalye akünüzü verimli kullanarfak gezintinizi tüm güne yaymak istiyorsanız, bir şeyler yemek ya da kahve almak için mola verdiğinizde akülü sandalyenizi şarja takın. Öğle yemeği sırasında bir saatlik şarj, tekerlekli sandalyenize ve akü tipinize bağlı olarak 3 ila 5 km fazladan yol gidebileceğiniz anlamına gelebilir. Pil göstergenizdeki her bir çubuk yeni bir gezinti ve keşif fırsatıdır. – Akülü sandalye akünüzükoruyun ve tatilinizin tadını çıkarın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.