Hangi Akülü Tekerlekli Sandalye

13-05-2022 00:55
Hangi Akülü Tekerlekli Sandalye

Hangi Akülü Tekerlekli Sandalye Tercih Etmeliyim?

Müşterilerimizin sıklıkla dile getirdiği ve kararsız kaldığı sorgu "Hangi Tekerlekli Sandalyeyi Satın Almalıyım?”. Bildiğiniz üzere FULMAKS müşterilerine geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaç duydukları akülü tekerlekli sandalye ve tekerlekli sandalye ürünleri bir arada sunmaktadır.

Bireylerin çoğu ihtiyaç ve isteklerin farklı bir olgu olduğunu karıştırmaktadırlar. Özellikle yaşamımızın kalitesini ve olağan akışını etkileyen ürünler bizler için istekten daha çok ihtiyaçtır. Bizlerde FULMAKS olarak müşterilerimize daima ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak kara vermelerini önermekteyiz. Hali hazırda bizler siz değerli müşterilerimiz için birbirinden farklı donanıma sahip akülü sandalye ve tekerlekli sandalye ürünlerimizi hem off-line hem de online platform aracılığıyla sizlerle buluşturmaktayız.

Neden Fulmaks Akülü Sandalyeleri Tercih Etmelisiniz?

Öncelikle, satın alma aşamasında satın alma kararını etkileyen en önemli faktörlerden biri olan ürün fotoğrafları ve ürün fiyatı ile tercihler değişebilmektedir. Bu nedenle fulmaks.com online alışveriş sitemizde ürünlerimizin görsellerini en detaylı ve yüksek kaliteli içerikleri sizler için özenle hazırlamaktayız. Böylelikle web sitemizde gördüğünüz ürünlerin tedarik etmeden önce detaylı inceleme fırsatını sizlere sunmaktayız. Bir diğer etken olan ürün fiyatı; bildiğiniz üzere akülü sandalye fiyatları ürün bazında değişiklik arz etmektedir. Fulmaks olarak bizler farklı ürün donanımları ile farklı ihtiyaçlara hitap ederken aynı zamanda farklı bütçelere de hitap etmeyi amaçlamaktayız. Böylelikle ihtiyacınıza ve bütçenize göre akülü tekerlekli sandalye ürünlerini satın alabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken diğer bir husus ise sektörde onlarca farklı akülü tekerlekli sandalye veya elektrikli sandalye çeşidi bulunaktadır. Fakat ürünlerin kalitesi ve dayanıklılığı bu denli iyi değildir. Akülü sandalyeler yaşlılarımız, engellilerimiz için hayatlarını önemli derecede etkileyen ürünlerdir. Bu tür ürünleri sipariş ederken göz önünde bulundurmanız gereken etkenlerden bazıları da kalite, dayanıklılık, kullanılan malzeme ve yedek parça teminidir.

Online alışveriş sitemizde koltuklu akülü sandalyeler, katlanabilir akülü sandalyeler, lityum bataryalı akülü sandalyeler ve hafif taşınabilir akülü sandalyeler bulunamktadır. Ürünlerimizi daha yakından inceleyelim…

Koltuklu Akülü Sandalyeler Fulmaks 7860-7895-7896

· Bu ürünlerimiz güçlü, konforlu, süspansiyonlu ve taşıma kapasiteleri 200 kg olan yüksek performanslı ürünlerdir.

· Evinizin yol şartları bozuk, taşlık, toprak gibi olsa dahi, kullandığınız elektrikli akülü sandalye size en iyi konforu sunacaktır.

· Ben sadece asfaltta kullanılabilen, altınızdaki ürünün sürati konforu, performansının keyfini çıkarabilirsiniz.

· Ancak ben bu akülü sandalyemi otomobil bagajına koymak istiyorum dediğinizde katlanamadıkları için ve ağırlıkları 65 ile 85 kg arasında olduğundan minibüs, kamyonet gibi bagajı geniş taşıtlar ile taşımanız gerekecektir.

· Ben 120 -150 kg üstünde bir vatandaşım dediğinizde, koltuklu güçlü ürünlerimizi tercih etmeniz gerekmektedir, katlanır akülü sandalyeler ile rahat edemesiniz

· Koltuklu güçlü akülü sandalyelerimiz tüm vatandaşlarımızın ister zayıf olsun ister kilolu rahatlıkla kullanabilecek ürünlerimizdir.

Akülü Sandalyeler kategorimizi ziyaret ederek sizlerde ihtiyacınız olan ürünleri tedarik edebilirsiniz.

Katlanır Tekerlekli Sandalye Modelleri -Fulmaks 7991-7892-7880-7894

· Bu ürünlerimiz akülerini söküp otomabil bagajında taşınan ancak 58 kg ile 69 kg arasında güç ve konforlarına göre sınıflandırılır.

· Ekonomik bir ürün satın aldığınızda sizin beklentilerinizi karşılaması çok önemlidir, örneğin kilonuz, eviniz yokuş mu? kaç km yol yapacaksınız, kullanacağınız asfalt yapısı bunların hepsini gözden geçirmeniz gerekmektedir.

· Ben 100 kg üzerindeyim ve evim yokuş bütçem sınırlı ekonomik akülü sandalye almak istiyorum dediğinizde ekonomik akülü sandalye beklentilerinizi karşılamayacağı için daha üst modeller olan 7892 ve 7894 gibi güçlü konforlu, performanslı katlanabilen akülü sandalyelerimize yönelmeniz gerekmektedir.

· Bu katlanabilen akülü sandalyeler çok ağır 55 kg 69 kg arasında ve ben her gün ürünümü katlayıp otomobil bagajında yüklerken zorlanıyoruz ve daha pratik hafif bir ürün bakıyoruz dediğinizde aşağıda belirttiğim 8001 ve 8002 modelleri 20 kg 26 kg arasındaki ürünlere yönlenmeniz gerekmektedir.

Tüm bu özellikler ve bilgiler ışığında ihtiyacınız olan akülü tekerlekli sandalye ve özellikle katlanır akülü tekerlekli sandalye ürünü arıyorsanız doğru yerdesiniz. Fulmaks katlanır akülü tekerlekli sandalye ürünleri, en uygun akülü tekerlekli sandalye fiyatı ile sizlerle.

Elektrikli Tekerlekli Sandalye – Fulmaks 8000-8001-802 Modelleri

  • Bu ürünlerimiz uçak malzemesi olan titanyum malzemeden üretilmiş tamamen hafiflik ve pratik bir katlanmak için tasarlanmıştır.
  • Seyahatte, tatilde günlük hayatta her zaman katlayıp tek başınıza otomobil bagajında koyup taşıyabilirsiniz
  • Ürünün hafifliği ve pratik katlanır taşınmasının sizin için bir önemi yok ise farklı fulmaks ürünleri ile tüm seçenekleri değerlendirebilirsiniz
  • Satın alacağınız tekerlekli akülü sandalyelerin hangi ürünlerin sizin yaşantınıza daha fazla kolaylık sunacağını ilk siz değerlendirin daha sonra uzman satış danışmanlarımızdan da daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Akülü ve Elektirikli Tekerlekli Sandalyelerde Dikkat Edilmesi Gereken Diğer Hususlar

Engelli ya da çeşitli sorunlar nedeniyle yürümekte zorlanan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için tasarlanan akülü sandalyeler birçok mekanik ve elektronik donanımın birleşiminden meydana gelir. Bu donanımların kalitesini belirleyen uluslararası standartlara uygunluk bir engelli aracının güvenliğini ve dayanaklığını belirler.

Akülü tekerlekli sandalyeler genellikle dış ortamlarda kullanıldığından yağmur, rampa, engebeli yollar ve toz gibi çevre koşullarına maruz kalırlar. Bu elektrikli araçların çevre koşullarına mukavemet gösterebilen, kalitesi belgelenmiş donanıma sahip olması sürücü güvenliği, konforu ve kullanım ömrü bakımından kritik öneme sahiptir.

Satış rekabeti nedeniyle maliyeti düşürmek için kaliteden taviz veren, orijinal olmayan donanıma sahip ve uluslararası testlerden geçmemiş akülü sandalyeler sürücüsü ve çevresi için ciddi sorunlara neden olabilir.

Akülü sandalyelerin kabul edilebilir düzeyde uzun ömürlü olması, sürücü ve çevreye risk oluşturmaması için sahip olması gereken nitelikler.

  • Statik kararlılık
  • Elektrikli tekerlekli sandalyelerin dinamik stabilitesi
  • Frenlerin etkinliği
  • Teorik menzil aralığının belirlenmesi için elektrikli tekerlekli sandalye ve scooterların enerji tüketimi
  • Boyutlar, kütle ve manevra alanı
  • Elektrikli tekerlekli sandalyelerin maksimum hız, hızlanma ve yavaşlaması
  • Oturma ve tekerlek boyutları
  • Statik, darbe ve yorulma dayanımları için gereksinimler
  • Elektrikli tekerlekli sandalyeler için iklim koşullarına mukavemet
  • Elektrikle çalışan tekerlekli sandalyelerin engel tırmanma kabiliyeti
  • Test yüzeylerinin sürtünme katsayısı
  • Elektrikle çalışan tekerlekli sandalyeler ve skuterler için güç ve kontrol sistemleri
  • Döşemeli parçaların tutuşmasına karşı direnç
  • Motorlu taşıtlarda koltuk olarak kullanmak için tekerlekli hareket cihazları
  • Elektrikle çalışan tekerlekli sandalye ve scooterların ve akü şarj cihazlarının elektromanyetik uyumluluğu için gereksinimler ve test yöntemleri
Hangi akülü tekerlekli sandalyeyi seçerdiniz? Hepimiz genellikle ürünlerin fotoğraflarına ve fiyatlarına bakıp bir tercih yapmak isteriz, ancak satın alacağınız ürünlerin kullanım alanları çok önemlidir ve doğru ürünü satın almanız hem hayatınızı kolaylaştırır hem de akülü sandalyenizi daha uzun yıllar kullanmanızı sağlarsınız.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.