Akülü Tekerlekli Sandalye İle Yaşamak

13-05-2022 15:15
Akülü Tekerlekli Sandalye İle Yaşamak

Fulmask, 3 kuşaktan bu yana tekerlekli sandalye (engelli sandalyesi) kendi bünyesinde üretmekte ve kullanıcılarına sunmaktadır. Bu yazımızda yarım asırdır elde ettiğimiz tecrübeler ve sizlerden gelen geri bildirimler ile engelli bireylerin günlük yaşamında akülü tekerlekli sandalye nin önemini sizlere aktarmaktayız.

Bizlerin mottosu olan "Akülü Sandalyeler ile hayatları kolaylaştırmak” bu cümle ile kullanıcılarımızın deneyimlerinin bizlere yansıması olduğunu belirtmek isteriz. Günlük yaşamda akülü tekerlekli sandalye kullanma deneyimlerini kullanıcıların perspektifinden keşfetmeye çalıştık. Sadece ürün kalitesi ve donanım acısından konuyu ele almadığımızı da belirtenin faydalı olacağı kanaatindeyiz. Konforlu kullanım ve güvenlik bakış açıları ile tarafımıza iletilen olumlu geri dönüşleri burada sizlerle paylaşıyoruz.

Engelli bireylerin en önemsediği değerlerden biri toplum içerisinde farklılık gözetmeksizin gündelik, iş ve toplumsal yaşamlarını sürdürebilme gayeleridir. Bu amaçla özellikle yürüme fonksiyonunu yerine getiremeyen bireyler için üretilen tekerlekli sandalye ve akülü sandalye ürünleri engelli bireyler için önemi yüksek ürünlerdir. Yapılan araştırmalarda bireylerin gündelik yaşamlarında sağlıklı toplumsal ilişkiler, katıldığı aktiviteler ve diğer faaliyetler psikolojik olarak sağlıklarını olumlu yönde etkilediği kanıtlanmıştır. Bu nedenle engelli bireylerin gündelik yaşantılarında konforlu ve kolay bir biçimde hareket kabiliyetlerini sağlama, iş süreçlerini daha sağlıklı idame ettirebilmeleri için tekerlekli sandalye çeşitleri sadece bir ürün veya araç değildir. Akülü tekerlekli sandalyeler bir araçtan çok daha fazlası olduğunu bilmemiz gerekmektedir.

Fulmaks Akülü Sandalye

Akülü tekerlekli sandalye, kullanıcının vücudunun, kişiliğinin bir parçasıdır ve aynı anda bir ortam faktörüdür. Biz, Fulmaks olarak tekerlekli sandalyeyi vücudun bir uzantısı olarak algılamaktayız. Çünkü bize göre akülü sandalye, kullanıcının dünyasının bir parçasıdır, dünya ile arasındaki bir bağlantıdır. Bu bağlamda akülü sandalye ürünlerimizi farklı ihtiyaçlara hitap edebilmesi için geniş bir ürün çeşitliliğinde üretmekteyiz. Böylelikle kullanım amacına göre ve ihtiyaçlarınıza göre dilediğiniz akülü tekerlekli sandalye ürününü tedarik edebilme fırsatını sizlere sunmaktayız. Fulmaks akülü sandalye ve akülü sandalye fiyatlarını incelemek için buraya tıklayınız.

Akülü sandalyeler, ilk kez kullanan bir engellinin hayatında büyük değişimler yaratabilir. Bu değişiklikler kişiyi kendi kimliğini sorgulamaya itebilir. Akülü tekerlekli sandalyeyi kullanmaya başladıklarında ve pratik faydalarını deneyimlediklerinde, tekerlekli sandalyenin sembolik değerinin özgürlük ve bağımsızlık olduğunu fark eder.

Fulmaks Akülü Tekerlekli Sandalye Kalite ve Konfor

Kullanıcılarımızın bizler ile iletişimi tekerlekli sandalye veya akülü tekerlekli sandalye ürünlerini satın almayı düşündüğü ilk aşamadan, satın alma ve satın alma sonrası teknik destek, yedek parça teminine kadar birlikte süreçlerin tamamını yürütmekleyiz. Fulmaks ilkeleri gereği üretmiş olduğu ürünün önemini ve anlamını özümseyen bir üretici olarak müşterilerimizin daima yanında olmuş ve onlara en kaliteli akülü sandalyeleri (donanım ve malzeme) sunarken aynı zamanda konforu ve işlevselliği beraberinde sunmaktadır.

Bildiğiniz üzere Fulmaks, ürünlerini siz dğerli müşterilerine 3 yıl garanti avantajı ile Sunmaktadır. Ürünlerimize olan bu güven sadece üretildikleri kaliteli malzeme ve dolanımlardan değil, mevut kullanıcılarımızın geri bildirimleri kullandıkları engelli araçların uzun yıllar kullanım süreleri ve dayanıklılığından gelmektedir.

Tercihiniz FULMAKS Olsun, Hayatlarınız Kolaylaşsın!

Akülü tekerlekli sandalye ve tekerlekli sandalyeleri tek bir çatı altında kullanıcılarına sunmanın ve fabrikandan halka anlayışı ile ürünleri direkt olarak bizden tedarik etme fırsatını sizlerde FULMASK’ı tercih ederek yakalayın.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.