Akülü Tekerlekli Sandalye İle Engelleri Ortadan Kaldırın

13-09-2022 16:21
Akülü Tekerlekli Sandalye İle Engelleri Ortadan Kaldırın

Fulmaks Akülü Sandalye "Hayatlarınızı Kolaylaştırır”!

Fulmaks, akülü tekerlekli sandalye üreticisi olarak yarım asırdan fazla sizler için üretim, montaj ve yedek parça temini ile sizlere hizmet sunmaktadır. Özellikle yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız için imal edilen akülü sandalye çeşitlerini online alışveriş sitemiz aracılığıyla ülkemizin her noktasına gönderim avantajına sahibiz. Fulmaks markası olarak mottomuz "Hayatları kolaylaştırmak, kaliteli ve konforlu yaşam olanağı oluşturmak” buradan yola çıkarak siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak birbirinden farklı donanıma sahip, kaliteden ödün vermeden akülü tekerlekli sandalye ürünlerini sizlere fulmaks.com ’da sunmaktayız.

Yürüme fonksiyonunu yitirmiş veya güçlük çeken vatandaşlarımız için geçmişten günümüze üretilen tekerlekli sandalyeler de gelişim göstererek farklı ihtiyaçlara karşılık veren donanımları içerisinde barındırmaktadır. Bizler tüm ihtiyaçları elde ettiğimiz tecrübelere dayanarak sizler için farklı özellikleri içerisinde barındıran ve kullanım amaçlarına göre de farklılık gösteren onlarca farklı akülü tekerlekli sandalyeleri sizlere sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Böylelikle farklı ortamlarda hayatlarınızı kolaylaştıran ve konforla birlikte kalitenin sizlere sunduğu avantajla uzun yıllar kullanım olanağı sağlayan akülü sandalye çeşitleri tek bir çatı altında sizlere sunulmaktadır.

Akülü Tekerlekli Sandalye ile Yaşamınızdaki Engelleri Ortadan Kaldırın

Aslına bakılırsa engeller insanlarda değil, çevresel koşullar ve yaşamın diğer yansımalarında bulunmaktadır. Bu nedenle bu tür engelleri ortadan kaldırmak ve kaliteli bir yaşan sürdürmek bizlerin elinde. Bazı alet veya cihazlar, bu tür engelleri kaldırmak için üretilmekte ve kullanılmaktadır. Akülü tekerlekli sandalye modelleri bu amaca hizmet eden ürünlerden biridir. Günümüzde farklı akülü tekerlekli sandalye markaları bulunmaktadır. Satın alınırken marka güvenirliliğinin ve ürün işlevselliğin üst düzeyde olması gerektiğine inanmaktayız ve bu nedenle Fulmaks’ın yarım asırdan fazla bir süredir sizlere hizmet sunan Türkiye’nin En İyi Akülü Tekerlekli Sandalye markası olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürünlerimiz en kaliteli malzemelerden ve donanımlardan oluşmakta olup, güvenlik ve işlevselliği üst düzey araçlardır.

Akülü Sandalye Çeşitleri

Fulmaks farklı akülü sandalye çeşitleri ile sizlere ihtiyaçlarınız için hem farklı donanıma sahip engelli araçlarını sunmakta hem de farklı bütçelere en uygun akülü tekerlekli sandalye fiyatları sunulmaktadır. Akülü sandalye kategorimizde; koltuklu akülü tekerlekli sandalye, katlanır akülü tekerlekli sandalye ve hafif akülü tekerlekli sandalye modelleri bulunmaktadır.

Koltuklu akülü tekerlekli sandalye modellerimiz yüksek donanıma sahip özellikleri ile kullanıcılarına oturarak diledikleri yere konforlu bir şekilde gidebilmelerine olanak sağlamaktadır. Bunu yanı sıra sıklıkla tercih edilen ürün çeşitlerimizden biri olma özelliğini de taşımaktadır. Hafif akülü tekerlekli sandalye modelleri ise, bir diğer sıklıkla tercih edilen akülü sandalye modellerinden biridir. Az bir ağırlığa sahip olması nedeni ile kolayca taşınabilir ve çeşitli alanlarda muhafaza edilebilir. Katlanır akülü sandalyeler ise, katlanma özelliği yanı sıra hafif olmaları kolayca taşınabilmesine ve araçların bagajlarında kolayca taşınabilmesine olanak sağlamaktadır. Bu ürünler dışında farklı akülü tekerlekli sandalye modelleri bulunmaktadır. Fulmaks olarak şunu söyleyebiliriz ki; en iyi akülü tekerlekli sandalye, ihtiyaçlarınızı maksimum düzeyde karşılayan sandalyedir.

Fulmaks Akülü Sandalye Özellikleri

Bildiğiniz üzere farklı donanımlara sahip akülü tekerlekli sandalyeler bulunmaktadır. Bu farklılıklar akülü sandalyelerin özelliklerini etkilemekle birlikte aynı zamanda kullanım amaçlarını ve işlevlerini de etkilemektedir. Bu nedenle her ürünün kendine ait farklı özellikleri bulunmaktadır. Ürünlerimizi incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bilmelisiniz ki Fulmaks, akülü tekerlekli sandalye ürünlerinin tamamında en kaliteli joystick, en kaliteli akü ve en kaliteli aksamlardan oluşturmaktadır. Böylelikle dayanıklı, işlevsel ve konforlu akülü sandalyeler ile uzun yıllar kullanımı sizlere vadetmekteyiz. Sizlerde "Fulmaks akülü tekerlekli sandalye ürünlerinden birini satın alın Hayatlarınızı kolaylaştırın”.

Türkiye’nin En İyi Akülü Tekerlekli Sandalye Markası olmaktan gurur duyuyoruz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.